Přejít k hlavnímu obsahu
Czech
English
Ústav teorie informace a automatizace
Jste zde
Domů
Vyhledávání
Hledat
O ústavu
Domů
Výzkum
Výuka
Lidé
Struktura
Časopis Kybernetika
GDPR info
Ochrana oznamovatelů
GEP info
Život ústavu
Informace
Návody
Aktivity
Semináře
Knihovna
Výpočetní středisko
Intranet
Přihlášení
Přístup k mailu
Covid - evidence testů
Lemon
Rezervace tělocvičny
Poštovní konference
Rezervace poslucháren
Docházka
Docházka
Bibliografie
R. Anderssen
Anderssen R.
,
Kružík Martin
:
Modelling of Wheat-Flour Dough Mixing as an Open-Loop Hysteretic Process
,
Discrete and Continuous Dynamical Systems-Series B vol.18, 2 (2013), p. 283-293
[2013]
Download
DOI:
10.3934/dcdsb.2013.18.283
07.01.2019 - 08:39